Τρίτη 5 Ιουνίου 2012



ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ



Η Ελλάδα υφίσταται εδώ και χρόνια μία εισβολή. Δεν έγινε από αέρος, δεν έγινε με όπλα, αλλά έγινε σιγά – σιγά, με το άνοιγμα των συνόρων μας και με την μή φύλαξή τους.

Στην αρχή είδαμε τους μελαμψούς ανθρώπους στα φανάρια, να θέλουν να καθαρίσουν τά τζάμια των αυτοκινήτων μας και αρχίσαμε να τους δίνουμε μερικά από τά ψιλά πού είχαμε μαζί μας. Είπαμε… τι στο καλό, άνθρωποι είναι κι αυτοί, θέλουν να ζήσουν.

Το πρόβλημα όμως γιγαντώθηκε. Και από πρόβλημα έγινε τραγωδία. Η Αθήνα έχει γίνει «γκέτο», ανθρώπων οι οποίοι μπήκαν λαθραία στην χώρα μας. Δεν υπάρχει περίπτωση, όχι να περπατήσει κανείς στο ιστορικό κέντρο βράδυ, αλλά ούτε και να το διασχίσει με το αυτοκίνητο.

Εμφανίσθηκαν ασθένειες οι οποίες είχαν εδώ και δεκαετίες εξαφανισθεί (χολέρα, ελονοσία). Τά εγκλήματα στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο αυξήθηκαν, αλλά άλλαξαν και μορφή. Μιλάμε πλέον για μαχαιρώματα έστω και για λίγα ευρώ, για βιασμούς γυναικών, για δολοφονίες εν ψυχρώ!!!

Και όταν άρχισα να μιλάω για το πρόβλημα της λαθραίας εποίκησης Πακιστανών, Αφγανών, Σομαλών, Μπαγκλαντεσιανών, και άλλων φυλών από χώρες της Ασίας ή της Αφρικής, τότε άρχισαν να αποκαλούν εμένα ρατσίστρια, απάνθρωπη, φασίστρια, φασιστοειδές, και όλα τά παράγωγα του – φασι.

Προσπάθησα να τους εξηγήσω, αλλά ματαίως. Διάλογος δεν γίνεται με ανθρώπους οι οποίοι κρύβονται πίσω από το προσωπείο τού δήθεν προοδευτικού.

Και ξέρετε ποιό είναι το παράδοξο;;;;

Ότι εγώ, πού με έχουν «λούσει» κυριολεκτικά με όλα τά κοσμητικά επίθετα, έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλες τις χώρες απ’ όπου προέρχονται οι λαθραίοι μετανάστες. Και στην Βόρειο Αφρική (Τυνησία, Αίγυπτο, Μαρόκο), και στην Μέση Ανατολή (Συρία, Ιορδανία, Λίβανο), αλλά και σε χώρες όπως η Ινδία, το Νεπάλ, η Σρί Λάνκα, τά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Καί σε όλες αυτές τις χώρες μπήκα έχοντας στο διαβατήριό μου την απαραίτητη βίζα εισόδου, σεβάστηκα στον ύψιστο βαθμό τά ήθη και τά έθιμα τής χώρας και των ανθρώπων, ντύθηκα όπως ορίζουν οι κανόνες, και δεν διανοήθηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα μπορούσα να αμφισβητήσω τους νόμους τους, πολιτικούς ή θρησκευτικούς.

Γιατί λοιπόν στην Ελλάδα πρέπει να ανέχομαι περίπου 3 εκατομμύρια από λαθραίους μετανάστες;;;; Και όσο και αν δεν αρέσει στην αριστερά και στις παραφυάδες της, λαθραίοι είναι, εφ’ όσον λαθραία μπήκαν στην Ελλάδα και εγκληματούν.

Με μία παράλογη εμμονή, τά αριστερά κόμματα στην Ελλάδα, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγοι – Πράσινοι, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δείχνουν μία λατρεία, λαγνεία θα έλεγα σχεδόν, σέ όποιον είναι μελαμψός, μιλάει αραβικά ή Ούρντου (γλώσσα τού Πακιστάν), και πιστεύει στον Αλλάχ …..

Γιατί να με παραξενεύει όμως αυτή η αριστερή λατρεία για οτιδήποτε μη ελληνικό;;;; Εφ’ όσον η συγκεκριμένη ιδεολογία πάντοτε αντιπαθούσε και πολεμούσε το έθνος, την σημαία, την εθνική συνείδηση.

Εν πάσει περιπτώσει, όμως, και για να μην μακρηγορώ, εδώ είναι Ελλάδα.

Θέλω την χώρα μου καθαρή, εθνικά ανεξάρτητη και υπερήφανη.

Θέλω να μην κινδυνεύει κανείς έλληνας πολίτης στην χώρα του.

Θέλω να εφαρμόζονται οι νόμοι, όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες αυτού του πλανήτη.

Αν λοιπόν αυτό με κάνει φασίστρια, τότε, ναι, είμαι το μεγαλύτερο φασιστοειδές του κόσμου.

Καλημέρα σας!!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου