Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012



Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ!!!

ΟΧΙ, ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ!!!



Τό πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης - βαρύγδουπος τίτλος για το Μνημόνιο – απέτυχε. Οδήγησε σε βαθιά ύφεση, σε ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, σε κατάρρευση των κρατικών δομών, σε τρομακτική ανεργία και σε εξαθλίωση μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας. Το χρέος αυξήθηκε, η δημόσια περιουσία υποθηκεύεται, η εθνική μας κυριαρχία χάνεται και για να μην τά πολυλογώ, έχουμε χρεοκοπήσει.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε ότι οι δανειστές μας θα προχωρούσαν σε διορθωτικές κινήσεις, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα. Αντί αυτού, επανέρχονται σε μία ήδη ισοπεδωμένη χώρα και ζητούν ακόμη πιο σκληρά μέτρα.

Τελικά, το Μνημόνιο δεν απέτυχε. Απλώς ο στόχος δεν ήταν αυτός πού έλεγαν οι δανειστές. Ο πραγματικός στόχος ήταν η οικονομική και πολιτική άλωση της χώρας και έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό!!!

Τώρα οι εταίροι ασκούν την ύστατη πίεση για να ολοκληρωθεί η αποστολή τους. Ιδανική εξέλιξη θα ήταν να αποδεχθούν και τά 3 κόμματα της κυβέρνησης Παπαδήμου όλους τους όρους, να τους επικυρώσει το Κοινοβούλιο και η χώρα μαζί με τους πολίτες να περάσει σε αγγλικό Δίκαιο.

Και αν αυτό δεν γίνει, έχουν και το Plan B. Έχουν τόσο πολύ ευτελίσει την Ελλάδα παγκοσμίως, ώστε αν εμείς δεν εφαρμόσουμε τά συμφωνηθέντα, τότε η Τρόϊκα θα σταματήσει την χρηματοδότηση, αλλά θα κατηγορήσει την ίδια την Ελλάδα για την χρεωκοπία.

Οι επικυρίαρχοι έχουν ακόμη έναν στόχο. Αφού δεν μπορούν να αναστείλουν επ’ αόριστον τις εκλογές, επιδιώκουν η επόμενη κυβέρνηση να μην είναι αυτοδύναμη. Γι αυτό και επιμένουν τόσο πολύ να υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς τά πάντα. Η Νέα Δημοκρατία θα φθαρεί τόσο πολύ, ώστε δεν θα πετύχει αυτοδυναμία, το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη μπεί στον αποτεφρωτήρα, η Αριστερά δεν ενδιαφέρεται να κυβερνήσει…άρα, σωτηρία δεν υπάρχει.

Εκτός εάν θυμηθούμε ότι είμαστε πατριώτες έλληνες, και διώξουμε μια για πάντα από την χώρα μας τά κοράκια, είτε είναι εγχώρια, είτε είναι εισαγώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου