Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΥΒΡΙΣ !!!



Το γερμανικό περιοδικό Focus κυκλοφόρησε στις 22 Φεβρουαρίου του 2010 με ένα προσβλητικότατο για την Ελλάδα εξώφυλλο, στο οποίο παρουσίαζε το αρχαίο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού σε μία χυδαία, «ευρωπαϊκού» τύπου χειρονομία, ενώ γύρω από τους γοφούς της ήταν τυλιγμένη η ελληνική σημαία. Στο εσωτερικό δε του περιοδικού υπήρχε δεκαεξασέλιδο αφιέρωμα στην «κατάντια» της χώρας μας.

Είχα πληροφορηθεί τότε για την δημοσίευση αυτού του κατάπτυστου κειμένου, αλλά λόγω μη γνώσης της γερμανικής γλώσσας δεν το διάβασα. Σήμερα, διαβάζοντας το άρθρο του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» (τ.108), πληροφορήθηκα πως έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον των υπευθύνων του χυδαιοτάτου αυτού δημοσιεύματος, από τους δικηγόρους κ.κ. Μπακάλη Βασιλική, Φραγκάκη Κατερίνα, Πουλάκη Κατερίνα, Φραγκάκη Θεόδωρο, Ανδρουτσόπουλο Σταύρο και Χρυσανθακόπουλο Χρήστο. Συγχαίρω δημοσίως τους ανωτέρω μηνυτές, οι οποίοι αποδεικνύονται στην πράξη ότι είναι γνήσιοι Έλληνες και γενναίοι άνθρωποι, εν αντιθέσει με τους κυβερνώντες, οι οποίοι αν και εκλήθησαν από τους μηνυτές να καταθέσουν στο δικαστήριο, κανείς δεν είχε το σθένος να το κάνει.

«Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία», έγραψε ο Ανδρέας Κάλβος. Και δυστυχώς για σας κύριοι πολιτικοί, που σκυλεύετε την Ελλάδα, και ενδιαφέρεσθε να μείνετε στην βουλευτική σας καρέκλα, έστω και για μία ημέρα ακόμη, ούτε αρετήν διαθέτετε, ούτε τόλμην.

Το ανωτέρω γερμανικό περιοδικό προσέβαλε ένα ολόκληρο έθνος, και κυρίως το εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία. Και κανείς από εσάς, που σας βλέπουμε καθημερινά στις τηλεοπτικές εκπομπές να μιλάτε δήθεν για την πατρίδα, να κινδυνολογείτε και να κατηγορείτε άλλους για την διαπόμπευση της Ελλάδος, δεν είναι πραγματικός ήρωας ή ηρωίδα, ώστε να σταθεί στο δικαστήριο και να κατακεραυνώσει τους γερμανούς.

Ντροπή σας κύριοι πολιτικοί!!!! Δεν σας αξίζει ο τίτλος του πολιτικού, ούτε καν το τιμημένο όνομα του Έλληνα. Θα μείνετε στην ιστορία με το όνομα «Προδότες». Όσο για το γερμανικό περιοδικό, θα υπενθυμίσω στους συντάκτες του, ότι από την Ελλάδα δανείστηκαν τον πολιτισμό. Και λέω «δανείστηκαν», διότι ποτέ δεν κατάφεραν να ενσωματώσουν στην «κουλτούρα» τους το αρχαίο ελληνικό πνεύμα.

«Αγαπητοί» γερμανοί, σας έχω γνωρίσει από την νεώτερη ιστορία, ως επίδοξους κατακτητές του κόσμου, και επειδή ανήκω στην φυλή των Ελλήνων, σας υπενθυμίζω πως οι Έλληνες, αν και ήσαν μόνο «μια χούφτα», όρθωσαν ανάστημα και σας είπαν «ΟΧΙ». Και τότε «αγαπητοί» γερμανοί διαπράξατε «ύβριν», και τώρα την διαπράττετε.

Τότε ήρθατε με όπλα στα χέρια. Αδειάσατε τα ταμεία της χώρας μου και καταδικάσατε έναν ολόκληρο λαό στην πείνα. Σφαγιάσατε αθώους ανθρώπους και γελούσατε με αλαζονεία. Τιμωρηθήκατε.

Τώρα έρχεσθε πάλι με αλαζονεία, κρατώντας στα χέρια, όχι συμβατικά όπλα, αλλά ομόλογα, ευρώ, δάνεια, τραπεζίτες, και ό,τι άλλο έχει σκεφθεί το διεστραμμένο μυαλό σας. Θα τιμωρηθείτε και τώρα.

Διότι, όπως προείπα, τον πολιτισμό μας τον «δανειστήκατε». Δεν τον μάθατε.

Αν τον είχατε μάθε, θα γνωρίζατε πως η ύβρις τιμωρείται. Και λέγεται «Νέμεσις».



ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ / 13 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου