Σάββατο 3 Μαρτίου 2012


ΕΛΣΤΑΤ – ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

Τρείς ήταν οι πρώτες κινήσεις των Γερμανών εισβολέων στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1941.
1)      Να πάρουν τον ελληνικό χρυσό από τα θησαυροφυλάκια του ελληνικού κράτους
2)      Να επιχειρήσουν να κλέψουν ό,τι αρχαίο θησαυρό υπήρχε (εμπόδιο στάθηκε η πρωτοβουλία πολλών φυλάκων να καταχωνιάσουν τά αρχαία στην γή)
3)      Να πάρουν τά στοιχεία απογραφής του πληθυσμού (οι υπάλληλοι της στατιστικής υπηρεσίας έβαλαν φωτιά και έκαψαν τά στοιχεία, και έτσι σήμερα υπάρχει μία τρύπα στα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας για την περίοδο εκείνη)
Τις παραπάνω πληροφορίες έδωσε η κ.Ζωή Γεωργαντά, καθηγήτρια του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , και μέλος από τον Ιούνιο του 2010 του Δ.Σ. της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).
Το 2009, το έλλειμμα της χώρας ήταν σύμφωνα με την Ν.Δ. γύρω στο 5,1% του ΑΕΠ. Κάτι παραπάνω είπε ο ΟΟΣΑ  (6,1%) και το ΔΝΤ το υπολόγιζε στο 6,2%.
Κι εκεί πού λέγαμε ότι «φτηνά την γλυτώσαμε», ήρθε ο κύριος Προβόπουλος λέγοντας ότι το έλλειμμα δεν είναι τόσο και θα ξεπεράσει το 14%!!!!
Το δημοσιονομικό έλλειμμα αυξήθηκε κατ’ αρχάς με την ενσωμάτωση των ΔΕΚΟ, και έτσι έφθασε τον Νοέμβριο του 2010 στο 15,4!!!!!!
Να ακόμη μία αιτία πού μας οδήγησε στο ΔΝΤ και στην σκλαβιά.
Στην Βουλή, δε, υποτίθεται πώς θα γίνει εξεταστική επιτροπή η οποία θα αποδώσει ευθύνες για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ. Το πόρισμα θα πρέπει να έχει δοθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου 2012, δηλαδή μέσα σε 15 μέρες, χρονικό διάστημα δηλαδή όπου πρέπει να εξετασθούν δεκάδες μάρτυρες και να διαβαστούν χιλιάδες σελίδες.
Στις 24 Μαρτίου λοιπόν, περιμένετε το πόρισμα…..
Κανείς υπεύθυνος για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, διότι απλώς, δεν υπήρχε σκάνδαλο!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου