Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ





Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, διαπιστώνοντας το αδιέξοδο των ενδοκυπριακών συνομιλιών, όφειλε να τις κυρήξει άγονες και να συγκαλέσει διεθνή διάσκεψη. Αντ’ αυτού, κάνει λόγο για «πολυμερή» διάσκεψη. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκλειστεί η Κυπριακή Δημοκρατία, τά μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα εκπροσωπούνται μόνο οι δύο κοινότητες, και να υπάρχουν εγγυήτριες δυνάμεις. Εδώ γελάμε!!!

Σε μία «πολυμερή» διάσκεψη θα αγνοηθούν όλοι οι κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, το ευρωπαϊκό κεκτημένο και οι αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών.

Καταλάβατε τώρα τι σημαίνει «πολυμερής» διάσκεψη!!!!

Ακόμη και ο χρόνος της διάσκεψης είναι ύποπτος. Η βιασύνη να γίνει αυτή η «πολυμερής» διάσκεψη πρίν τον Ιούλιο, εξυπηρετεί την επιδίωξη της Άγκυρας να υπάρξει κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρίν αυτή αναλάβει την προεδρία της Ε.Ε. Θέλει επίσης η Τουρκία να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο οριοθέτισης της ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου, να ακυρώσει την ΑΟΖ του Καστελόριζου και να θέσει υπό τον έλεγχό της όλο τον υποθαλάσσιο πλούτο της Ανατολικής Μεσογείου.

Εάν όλα αυτά γίνουν, αν δηλαδή ο κυπριακός Ελληνισμός δεχθεί την «πολυμερή» διάσκεψη, τότε εγκαταλείπει το κράτος του για να φτιάξει στην θέση του ένα εκτρωματικό μόρφωμα και θα υπογράψει το τέλος του στην μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Ελλαδίτες και Κύπριοι, δεν θα το επιτρέψουν!!!!!



ΠΗΓΗ : ΕΠΙΚΑΙΡΑ, τ.124

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου